10 alkalmas online bérlet

8.910Ft

Leírás

10 alkalom vásárlása esetén 1 edzés ingyen van!
A bérlet 10 x 990 Ft, azaz 9.900 Ft értékű videó-lejátszást tesz lehetővé (alkalmanként 990 Ft jóváírással).
Lejárati idő: 3 hónap

Sikeres vásárlást követően manuálisan kreálunk és kiküldünk neked egy kuponkódot, aminek segítségével fel tudod használni a 10 x 990 Ft-ot. Ennek van egy átfutási ideje (max. 1 nyitvatartási nap), e-mail-ben értesítünk, amint rögzítettük a rendszerben, szíves türelmedet kérjük! (Az Optime rendszerével teljesen függetlenül működik ez a felület, ott nem fogod megtalálni ezt a bérletet.)
Felhasználás menete: mind a 10 alkalomnál a kiválasztott videót a kosaradba kell tenni, majd a fizetési oldalon beírni a kuponkódot, így 990 Ft-tal csökken a fizetendő összeg.
A rendszer 990 Ft-ot von le egy felhasználás alkalmával, akkor is ha a kosárérték ennél alacsonyabb, így ügyelj rá, hogy a kosaradban lévő edzések minimum 990 Ft értékűek legyenek. Ennél lehet magasabb is, ebben az esetben a 990 Ft-ot felüli értéket bankkártyával tudod rendezni.

Átutalással való fizetés:
A bérlet árát utaljátok át bankszámlánkra (Légy Fitt Kft. 10102244-05390000-01005005) és e-mail-ben (info@legyfitt.hu) értesítsetek minket a tranzakcióról. Amint beérkezett az összeg, küldjük az infókat a felhasználás menetéről.

SZÉP kártyával való fizetés:
Kártyakibocsátód felületén kell kezdeményezni az utalást részünkre. A sikeres tranzakcióról szóló visszaigazolást küldd el e-mail címünkre és aktiváljuk neked a bérletet, amit a fenti módon tudsz felhasználni.

Jó tornázást!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.