HIIT Zsírégető Krisztivel ‘Happy hour’

990Ft

Leírás

57 perc
eszközigény: matrac, edzőcipő

High Intensity Interwal Training funkcionális edzés Krisztivel
Brutál hatásos zsírégető és erősítő edzés.

“Ez az óra egy mondhatni klasszikus HIIT edzés 3 körös ismétléssel,  komplex, funkcionális gyakorlatokkal, kiegyensúlyozott kardió-erôsítô aránnyal.”

Zsírégető órámat nevezhetjük (funkcionális )köredzésnek, Tabata-nak, HIITraining-nek, vagy bármilyen hangzatos egyéb néven. Nálam most ez az abszolút favorit! Lényege, hogy aktív és kevésbé aktív részek váltogatják egymást meghatározott időközönként (“csipogástól csipogásig”, 20 – 120 mp-ig) több körön keresztül. Pörgös, “ugrálós”, izzadós óra, mert hiszem, hogy csak intenzív kardió-munkával lehet tényleg égetni a zsírt, szó szerint meg kell izzadni érte!
Gyakran csak saját testsúllyal dolgozunk, funkcionális, box-os, aerobic-os elemekkel, de a kardió rész mellett természetesen helyet kapnak a problémás testrészeket (popsi & has) célzottan erősítő gyakorlatok is.
Azoknak is szeretnék kihívást biztosítani, akik már egy alap kondival rendelkeznek, de mivel nem kötelező max intenzitáson végig tolni az egész órát, ezért nem csak nekik, hanem a még kevésbé fitteknek is remek fejlődési lehetőséget kínálhat ez az óratípus.

Ruha: 2skin