HIIT Zsírégető Krisztivel ‘Go wild’

990Ft

Leírás

rögzített LIVE óra!
61 perc
eszközigény: matrac

“A szokásos komplex, funkcionális gyakorlatsorozatok has-popsi fókusszal, egy visszatérő kardió-burpee variációval. Egy olyan ‘sunyi’ fajta óra, ahol az elején nem is érted, miért beszélek annyit, a végére viszont észrevétlenül igen kellemesen elfáradunk.”

High Intensity Interwal Training funkcionális edzés Krisztivel
Brutál hatásos zsírégető és erősítő edzés.

Zsírégető órámat nevezhetjük (funkcionális )köredzésnek, Tabata-nak, HIITraining-nek, vagy bármilyen hangzatos egyéb néven. Nálam most ez az abszolút favorit! Lényege, hogy aktív és kevésbé aktív részek váltogatják egymást meghatározott időközönként (“csipogástól csipogásig”, 20 – 120 mp-ig) több körön keresztül. Pörgös, “ugrálós”, izzadós óra, mert hiszem, hogy csak intenzív kardió-munkával lehet tényleg égetni a zsírt, szó szerint meg kell izzadni érte!
Gyakran csak saját testsúllyal dolgozunk, funkcionális, box-os, aerobic-os elemekkel, de a kardió rész mellett természetesen helyet kapnak a problémás testrészeket (popsi & has) célzottan erősítő gyakorlatok is.
Azoknak is szeretnék kihívást biztosítani, akik már egy alap kondival rendelkeznek, de mivel nem kötelező max intenzitáson végig tolni gaz egész órát, ezért nem csak nekik, hanem a még kevésbé fitteknek is remek fejlődési lehetőséget kínálhat ez az óratípus.

Ruha: 2skin