HIIT Zsírégető Krisztivel ‘Mascara’

990Ft

Leírás

[contact-form][contact-field label=”Név” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Honlap” type=”url” /][contact-field label=”Üzenet” type=”textarea” /][/contact-form]

rögzített LIVE óra
63 perc
eszközigény: matrac

Ezen az órán egy cardio, majd egy has kombót egy kőkemény popsi-comb-cardió piramissal és egy plank kihívással spékelünk meg. A piramis igazi kihívás lesz, az izzadás garantált!

High Intensity Interwal Training funkcionális edzés Krisztivel
Brutál hatásos zsírégető és erősítő edzés.

Zsírégető órámat nevezhetjük (funkcionális )köredzésnek, Tabata-nak, HIITraining-nek, vagy bármilyen hangzatos egyéb néven. Nálam most ez az abszolút favorit! Lényege, hogy aktív és kevésbé aktív részek váltogatják egymást meghatározott időközönként (“csipogástól csipogásig”, 20 – 120 mp-ig) több körön keresztül. Pörgös, “ugrálós”, izzadós óra, mert hiszem, hogy csak intenzív kardió-munkával lehet tényleg égetni a zsírt, szó szerint meg kell izzadni érte!
Gyakran csak saját testsúllyal dolgozunk, funkcionális, box-os, aerobic-os elemekkel, de a kardió rész mellett természetesen helyet kapnak a problémás testrészeket (popsi & has) célzottan erősítő gyakorlatok is.
Azoknak is szeretnék kihívást biztosítani, akik már egy alap kondival rendelkeznek, de mivel nem kötelező max intenzitáson végig tolni az egész órát, ezért nem csak nekik, hanem a még kevésbé fitteknek is remek fejlődési lehetőséget kínálhat ez az óratípus.

Ruha: 2skin

Vásárlást és belépést követően ezen a linken érhető el a videó.